Themadagen KNDB-DamAcademie

Binnen de dambond zijn veel goede opleidingen ontwikkeld. Vanaf 2013 worden ze aangeboden vanuit de DamAcademie. De DamAcademie wordt georganiseerd door de Commissie Opleidingen en staat onder leiding van het bestuurslid opleidingen.

De commissie zorgt voor de planning en de inhoud van de cursussen. Daarnaast maken we vaak gebruik van ervaren opleiders en deskundigen die als gastdocenten een deel van het cursusaanbod zullen verzorgen.

Vorig jaar is de DamAcademie begonnen met het organiseren van themadagen. Tijdens het NK algemeen 2013 in Steenwijk werden de themadagen ‘Wedstrijdleiding en arbitrage’ en ‘Trainen en coachen van gevorderde dammers’ aangeboden, terwijl tijdens de World Cup in Wageningen de themadag ‘Besturen en organiseren, verenigingsondersteuning’ op het programma stond.

Themadagen tijdens het NK algemeen in Huissen
Na het succes van vorig jaar, organiseert de DamAcademie ook weer in 2014 twee themadagen tijdens het NK algemeen in Huissen. Op zaterdag 5 april worden de themadagen ‘Wedstrijdleiding en arbitrage’ en ‘Trainen en coachen van gevorderde dammers’ aangeboden. Dit is een ideale mogelijkheid om topsport en opleidingen met elkaar te verbinden! Je brengt een bezoek aan een topevenement en combineert dit tegelijkertijd met je eigen ontwikkeling! Daarmee lever je een bijdrage aan het levend houden van onze mooie damsport!

De dagprogramma’s van deze themadagen: 

Ook meedoen?
Als je je vóór 1 april via een mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als deelnemer aanmeldt, krijg je vooraf alvast nadere informatie over de themadag toegestuurd. Op de dag zelf gewoon bij een workshop aanschuiven mag natuurlijk ook! Je vooraf aanmelden heeft wel onze voorkeur, gezien de noodzakelijke voorbereidingen.