Damclinics

Op maandagmiddag 7 april, dinsdagmiddag 8 april, donderdagmiddag 10 april en vrijdagmiddag 11 april zullen er, in het kader van het Kampioenschap van Nederland voor senioren, damclinics gehouden worden voor de jeugd van de basisscholen van de gemeente Lingewaard. De clinics beginnen op genoemde dagen om 16.00 uur en zullen tot 17.00 uur duren.

Deze clinics zijn bestemd voor kinderen die nog niet bekend zijn met het damspel en daar graag kennis mee willen maken, maar ook kinderen die al wel wat bedreven zijn in het dammen. Deze clinics worden verzorgd door gediplomeerde damtrainers die de geheimen van het damspel door en door kennen en hun kennis graag willen delen. Uiteraard zullen daarnaast de deelnemende kinderen ook vooral veel zelf gaan dammen!

De clinics zullen gegeven worden bij onze hoofdsponsor, Janssen Totaal Wonen (Karstraat 95, 6851 DG Huissen), alwaar ook het Nederlands kampioenschap gespeeld wordt. De deelnemers kunnen de hedendaagse damgrootmeesters dus in levende lijve aan het werk zien!

Deelname aan deze clinics kost helemaal niets! Aanmelding voor de clinics is bovendien niet nodig: elke deelnemer kan gewoon komen binnenlopen en aanschuiven. En uiteraard is elke beginnende jeugddammer van buiten de gemeente Lingewaard ook van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Visser (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), de voorzitter van de jeugdcommissie van Damvereniging VBI Huissen.